befresh Aszalt szilva szegfűszeges étcsokoládéban

befresh Aszalt szilva szegfűszeges étcsokoládéban
Nem is történhetne mesésebb dolog az aszalt szilvával mint egy nagy csobbanás egy adag szegfűszeges étcsokiban! A BeFresh terméke az aszalt szilva és az étcsokoládé találkozásából született, amit megbolondítottunk egy csipet szegfűszeggel, hogy újra és újra felidézzük a forralt borozás meghitt hangulatát. Vigyázat, gyorsan fogy! Mi szóltunk előre!

Mindenki ismeri az örökérvényű igazságot: Fő az egészség! Ennek azonban az egyik legfontosabb feltétele a friss, egészséges gyümölcsök, magvak, aszalt termékek fogyasztása. Na de fő a változatosság is!

A BeFresh termékek a legkülönbözőbb alapanyagok bevonásával készült csokoládé-különlegességek, amelyek nem csupán ínycsiklandóak, de flavonoidokban is gazdagok! Az édes, a kissé savanykás, és a sós ízeket kedvelők egyaránt megtalálják a számukra megfelelő terméket. Mert egy falat jóakarat mellé egy falat frissesség is kijár.

A termékeket a megvásárlástól számított 8-9 hónapon belül ajánljuk elfogyasztani, hisz addig érezhető leginkább a bennük lévő zamatosság.

A termékképeken szereplő évjáratok nem minden esetben helytállóak.

2 700 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
csoki04
Webáruház készítés
stripe_com